logo joeri.be

Hallo, 

Ik ben Joeri De Bouvere en al sinds 2005 gepassioneerd door online marketing.

Ik behaalde in mijn jonge jaren een master (toen licentiaat) politieke wetenschappen aan de  UGent, maar toen kwam het internet en ik was meteen verkocht! 🥰

De afgelopen jaren werkte ik voor grote Vlaamse bedrijven zoals Telenet (was product owner van Zita.be) en bouwde onder ander campagnes voor KBC en Pioneer. Maar versterkte ook verschillende webbureaus als freelance online marketeer. Was zaakvoerder van PubliLab en vennoot van STRAK

Een van de leukste projecten waar ik de afgelopen jaren aan heb meegewerkt was de Digitale Versnelling van Telenet. Dit project liet me toe om +400 ondernemers persoonlijk te ontmoeten en te helpen met de online marketing van hun zaak. Ieder gesprek bracht een ander verhaal en toch ook weer niet, heerlijk om mensen verder op weg te helpen met wat strategisch inzicht.

Waar ben ik momenteel mee bezig?

Freelance online marketeer

Als online marketeer ben ik vooral gefocust op advertising, maar door de jaren ook heel wat bredere digitale trajecten gedaan. Momenteel werk ik voor het Gentse communicatiebureau Karakters waar ik mee schrijf aan het ‘digitale’ luik van het mooie (branding) werk dat ze leveren.

Daarnaast help ik ook een aantal KMO’s met het bereiken van hun doelgroepen, ook hier vooral via advertising (Google ads en Meta ads). 

 

RegioSpot

Elke online marketeer droomt op een bepaald moment van een eigen product of dienst. Voor mij is dit RegioSpot geworden.  Een manier om lokale ondernemers te helpen om in hun regio te communiceren over hun producten of diensten en dit op een heel eenvoudige manier (idee kwam er na al die Digitale Versnelling gesprekken).

Deze app zit nog in een eerste fase, eens zien hoe ver we dit kunnen krijgen  💪

 

Experimenten

Dit is het derde luik van joeri.be, iets voor tussendoor om me zeker niet te vervelen 😉. Dit zijn een aantal eigen kleine testprojecten/websites met advertising en affiliate marketing. 

contactgegevens: 0476/90.53.78 – info@joeri.be